mandag 2. august 2010

Guddommelige Goa


Det første man tenker på når du hører navnet Goa er selvfølgelig strendene. De er lange, kritthvite og litt avhengig av man er i nord eller sør, og tiden på året finner du hippie-barer, små restauranter eller øde strekninger for vannsport eller delfinspotting.

Goa hadde frem til 1961 vært en portugisisk koloni i 500 år og den vakre bebyggelsen viser fortsatt at Indias minste delstat har en identitet som er forskjellig fra resten av landet. Laidback atmosfære med festivaler, øst-møter-vest kjøkken og healing eller meditasjon i en ashram fyller deler av Goa.
Dette paradiset som klynger seg til Indias vestkyst er et populært reisemål for turister men er vell så godt besøkt av indere fra storbyer som New Delhi. Når vi ofte søker oss hit for avslapning i solen kommer Delhi innbyggerne hit i hopetall, spesielt i nyttårshelgen, for ekstravagant festing.

Besøk krydder og te-plantasjer, gå på shopping i gamle bydeler med katolske kirker, eller dra på whitewater rafting. I Goa kan du oppleve den perfekte ferien!


Fly via Mumbai med KLM fra ca 8000,-
Høysesong Nov - Feb
Lavsesong Juli – Sept (Monsoon)


Shopping: krydder, te, tepper

1 kommentar:

  1. Dette stedet hørtes helt fantastisk ut. En vakker dag så skal jeg reise dit!!

    SvarSlett