tirsdag 31. august 2010

Europas største gateparty!

Elsker du latinske rytmer, kreasjoner så fantasifulle og fargesprakende at du ikke kunne drømt om det, samt skyhøy partyfaktor? Sett da av datoen 29-30 August neste år. Du har nemlig akkurat gått glipp av Europas største karneval!

Notting Hill karnevalet gikk av stabelen i helgen og omlag 1 million mennesker fant veien opp til et av Londons mest poshe strøk.

Karnevalet ble opprinnelig startet av det Vest-Indiske lokalsamfunnet i byen. Som et svar på diskrimineringen de ble utsatt for bestemte de seg i 1964 for å lage en folkefest for å feire sine tradisjoner og den festen har nå utviklet seg til å bli et ekte karibisk eventyr!

Paraden begynner på Great Western Road, via Chepstow Road og oppover Ladbroke Road. Hovedparaden var på mandag og mer enn 100 vanvittig dekorerte flåter som pumper ut calypso, soca og samba til folkemengden som svarer med et nesten like vanvittig orkester av fløyter, , marakas, pandeiro og selvfølgelig tradisjonelle ståltrommer.

Både profesjonelle dansere og entusiastiske amatører møttes i helgen til et forrykende show og gikk du glipp av det har du enda tid til å bestille billett til Miami karnevalet som er en av de største gatefestene i USA. Det går av stabelen 10 Oktober.


Notting Hill Karneval 29-30. August
Miami Karneval 10. Oktober

Rio Karneval 5-8. Mars (2011)





Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar